La Delegació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana organitza el cicle de conferències La Química en tu salud y en el medio ambiente.

L’objectiu general del cicle és mostrar com la investigació química pot ajudar-nos a millorar la nostra salut i el medi ambient. La degradació ambiental perjudica la nostra salut al mateix temps que qüestiona l’actual model de desenvolupament socioeconòmic. La ciència química està canviant concepte de combustibles clàssics i s’està legislant perquè siguen més ecològics, sostenibles i que produïsquen emissions el més neutres possible. El cicle ha estat coordinat per Teresa Blasco (ITQ)  i José Pío Beltrán (IBMCP).

 

PROGRAMA:

Dijous 1 de juny. Hoy y mañana para los combustibles de movilidad. Juana Frontela (CEPSA).

 

Dijous 8 de juny. Aguas Residuales y Residuos Sólidos Urbanos, ¿un problema o una oportunidad? Alberto Bouzas Blanco (Universitat de València).

Dijous 15 de juny. Infecciones, osteoporosis y cáncer de huesos: alternativas para curar. María Vallet-Regí (Universitat Complutense de Madrid).

Dijous 22 de juny. Plantas doradas: estrategias biotecnológicas para obtener alimentos vegetales más nutritivos. Manuel Rodríguez Concepción (IBMCP, CSIC-UPV).

Les conferències se celebren els dijous, a les 19 hores, a la sala d’actes de la Casa de la Ciència del CSIC a València (Carrer Batlia 1, Plaça de la Verge).

Entrada lliure fins a completar aforament.

Segueix les conferències en directe en el nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/casadelacienciacsicvalencia

 

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea