La Delegació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a la comunitat Valenciana organitza el cicle de conferències La Química y tú: Sostenibilidad, Medio Ambiente y Salud. Les xarrades formen part del cicle ¿Qué sabemos de…?, i tenen lloc els dijous d’octubre i novembre de 2022 a les 19 hores a la Casa de la Ciència del CSIC a València (Carrer Batlia 1. Plaça de la Verge). Amb entrada lliure fins a completar aforament.

PROGRAMA:

Feromonas contra plagas: el caso del ‘cotonet’ de Sudáfrica. Jaime Primo Millo (UPV). Dijous 6 d’octubre, 19 hores.

 

Química y Salud: el caso de la encapsulación molecular. José Manuel López Nicolás (UM). Dijous 13 d’octubre, 19 hores.

 

La Química del grafeno: aplicaciones en Medio Ambiente y Salud. Clara Blanco Rodríguez (INCAR-CSIC). Dijous 20 d’octubre, 19 hores.

 

Hidrógeno verde: un combustible sostenible para el futuro. Antonio Chica Lara (ITQ, CSIC-UPV). Dijous 27 d’octubre, 19 hores.

 

Nanoterapias: desde el laboratorio a la clínica. María Jesús Vicent Docón (CIPF). Dijous 3 de novembre, 19 hores.

 

Química verde y procesos industriales. Bernardo Herradón García (IQOG-CSIC). Dijous 10 de novembre, 19 hores.

 

Taula redona: La química en tu vida, medioambiente y salud. Coordinen: José Pío Beltrán (IBMCP, CSIC-UPV) i Amparo Querol (IATA-CSIC). Participen: Avelino Corma (ITQ, CSIC-UPV); María Jesús Vicent (CIPF); Andrés García Reche (AVI); José Guaita (Col·legi Químics CV). Dijous 17 de novembre, 19 hores.

 

Caso de estudio: Eliminación de flúor y arsénico de aguas potables. Isabel Díaz Carretero (ICP-CSIC). Dijous 1 de desembre, 19 hores.

 

 

Descarga aquí el cartel con el programa completo.

Aquesta activitat forma part de l’oferta de formació del professorat de secundària que organitza el CEFIRE Específic d’Àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic de València. Per a inscriure’t com a professor/a de secundària, segueix aquest enllaç a la seua pàgina web.

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea