Expociència, la jornada de portes obertes al Parc Científic de la Universitat de València, se celebrarà del 18 al 22 d’octubre en format virtual per segon any consecutiu. Dirigides de nou a estudiants i professorat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, les jornades abordaran temes d’actualitat relacionats amb la ciència, la tècnica i la innovació.

El paper de la biotecnologia en la ciència, la importància del microbioma en la salut, la tecnologia que hi ha darrere d’unes maduixes de qualitat, medicina regenerativa per a la reparació neuronal, materials moleculars revolucionaris, seguretat alimentària, observació de l’espai o l’inquietant món de les dades són temes que abordarà e-XPOCIÈNCIA 2021 al llarg de cinc dies.

El programa agrupa especialistes en les diferents matèries i consta de huit xarrades divulgatives de 45-50 minuts obertes al debat online, a més d’una taula redona sobre iniciatives científiques per a l’educació secundària –organitzada per la Fira-Concurs Experimenta– y la presentació dels projectes Natura. Les jornades es tancaran amb una nova edició de la sessió de teatre ‘La Química és pur Teatre, el Teatre és pura Química’.  representada per la companyia Teatre Químic, un projecte de llarga trajectòria creat per la Facultat de Química, que s’adapta cada temporada als temps i al progrés de la ciència.

Tant les xarrades com la resta d’activitats s’emetran en directe pel canal YouTube del Parc Científic, en les dates i horaris establits en el programa, i estaran obertes via xat a les preguntes i comentaris dels participants.

A vint dies del seu inici, la present edició de e-XPOCIÈNCIA compta ja amb més de 80 centres inscrits, més de 2.300 estudiants i professors i prop de 11.000 inscripcions a les diferents activitats.

Es pot accedir a tota la informació en www.expociencia.org

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea