En la classificació, que reconeix cada any als científics i científiques més citats a nivell internacional, Espanya ocupa el nové lloc en el rànquing, millora un respecte a l’any passat, amb un total de 109 científics i científiques

Els professors d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) Avelino Corma i Pedro Luis Rodríguez es troben, un any més, entre el personal investigador més influent del món en les seues respectives àrees de coneixement, segons indica l’última edició de la Highly Cited Researchers (HCR), publicada aquesta setmana i que reconeix cada any als científics i científiques més citats a nivell internacional. Avelino Corma treballa a l’Institut de Tecnologia Química (ITQ, CSIC – UPV). I Pedro Luis Rodríguez desenvolupa la seua labor investigadora a l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP, CSIC – UPV).

Un altre investigador que treballa a l’Institut de Tecnologia Química (ITQ) i que apareix en la classificació com un altre dels científics més influents en el camp de la química és Hermenegildo García, catedràtic de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La classificació Highly Cited Researchers (HCR) està elaborada per Clarivate i, en la seua huitena edició, inclou a un total de 6.602 investigadors/as, de més de 70 països, que destaquen per les seues excel·lents contribucions al coneixement científic i la seua influència en les seues respectives àrees de coneixement. Per països, la classificació està liderada pels Estats Units, que compta amb 2.622 dels investigadors més influents del món. Li segueixen la Xina (935) i el Regne Unit (492). Espanya ocupa el nové lloc en el rànquing, millora un respecte a l’any passat, amb un total de 109 científics i científiques.

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

Avelino Corma, professor d’investigació del CSIC a l’Institut de Tecnologia Química (ITQ, CSIC – Universitat de València), i Pedro Luis Rodríguez, professor d’investigació del CSIC en l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP, CSIC – Universitat Politècnica de València).

Material de descàrrega
Imatge (jpeg)
Nota de premsa (pdf)

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea