Expociencia 2015

Expociència 2015

El Parc Científic UV va acollir el dissabte 30 de maig Expociència 2015, una jornada de portes obertes organitzada pel CSIC i la UV que té com a principal objectiu acostar el coneixement al públic en general, així com transmetre el paper que juga la ciència en la nostra societat.

L’esdeveniment, que aquesta edició ha complit set anys, va congregar a més de 4.500 persones, entre alumnes, professors, investigadors i empresaris, que van gaudir de la ciència en un ambient festiu i familiar. El lema d’enguany, en el qual es van oferir més de 70 propostes lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència, la tecnologia i la innovació, va ser «Que la ciència t’il•lumine», en commemoració de l’Any Internacional de la Llum. Per aquest motiu, es van organitzar noves activitats al voltant de la importància de la llum i les tecnologies associades a ella, en àrees tan importants com l’energia, l’educació, la salut o la comunicació.

Pot descarregar un dossier de la jornada elaborat per la Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana a través del següent enllaç: EXPOCIÈNCIA 2015

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea