La Casa de la Ciència del CSIC a València acull l’exposició de fotografia científica​ FOTCIENCIA19, una mostra composta per 49 fotografies que retraten fenòmens de la realitat des d’un punt de vista científic, com la cristal·lització d’una solució de paracetamol, l’estigma d’una flor de Freesia o el moviment coordinat dels estornells.

L’exposició de FOTCIENCIA19 consta de 49 fotografies de temàtica variada seleccionades entre les imatges presentades a concurs en aquesta edició, i estan dividides en les modalitats General i Micro. Cadascuna de les imatges ve acompanyada d’un text explicatiu que contextualitza la imatge i permet que el públic s’acoste a la disciplina científica o tecnològica relacionada amb aquesta. Els textos també poden escoltar-se i descarregar-se.

En FOTCIENCIA els i les artistes són personal investigador i ciutadania del carrer que, màquina fotogràfica o microscopi en mà, busquen la imatge que millor representa el món des d’una perspectiva científica, conscients de la importància de fer més comprensiu i atractiu el treball científic al conjunt de la societat.

FOTCIENCIA és una iniciativa anual que acosta la ciència a la ciutadania a través de la imatge i que està organitzada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) amb el suport de la Fundació Jesús Serra, Grup Catalana Occident.

Exposició FOTCIENCIA19

Lloc: Sala d’exposicions. Casa de la Ciència del CSIC a València. Carrer Batilia, 1. Al costat de Plaça de la Verge.

Dates: Del 3 al 31 d’octubre de 2023.

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 16 hores.

Idioma: Castellà.

Entrada lliure.

Més informació:

Descarrega el cartell (pdf).

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea