La Casa de la Ciència del CSIC a València acull l’exposició Mujeres Mediterráneas por la Salud. Amb aquesta mostra, l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA i el projecte europeu MEDNIGHT (Nit Mediterrània de les Investigadores, on participa la Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana), volen retre homenatge a aquelles dones del Mediterrani que han contribuït a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones des de la investigació, l’atenció sanitària, l’ensenyament o el voluntariat. Rostres poc coneguts fora dels seus països d’origen. Dones del segle XX i XXI que mereixen ser visibilitzades per la seua extraordinària labor i que han trencat motles sent pioneres en els seus respectius camps i realitzat aportacions significatives.

La mostra, dissenyada per l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA, està composta per 26 cartells explicatius. Es pot visitar de l’11 d’abril al 5 de maig a la sala d’exposicions de la Casa de la Ciència del CSIC a València (Carrer Batlia 1. Plaça de la Verge), de dilluns a divendres de 10 a 16 hores. Entrada lliure.

Així mateix, i com a inauguració de l’exposició, la Casa de la Ciència del CSIC a València acull el dimarts 11 d’abril, a les 12.30 hores, la xarrada sobre la importància de visibilitzar la ciència realitzada per dones que impartirà Ángela Nieto, professora d’investigació del CSIC a l’Institut de Neurociències, centre mixt del CSIC i la Universitat Miguel Hernández. L’acte es podrà seguir en directe a través del nostre canal de YouTube: https://www.youtube.com/c/casadelacienciacsicvalencia

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea