INSTITUT D’AGROQUÍMICA I TECNOLOGIA D’ALIMENTS Investigadores del CSIC aconsegueixen substituir el greix saturat per oleogels d’oli de gira-sol i oliva en l’elaboració de brioixeria 20/06/202220/06/2022 L’IATA-CSIC assenyala les claus de l’èxit del trasplantament de microbiota intestinal en individus amb síndrome metabòlica 07/06/202207/06/2022 Consumir orxata natural produeix canvis beneficiosos en la microbiota intestinal, segons un estudi del CSIC 05/05/202205/05/2022 El CSIC lidera un projecte per a desenvolupar ‘bessons digitals’ en el sector vitivinícola 06/04/202206/04/2022 L’AVI ha destinat més de 6 milions d’euros en quatre anys als centres del CSIC per a l’impuls d’innovacions i la seua transferència a les empreses 30/03/202230/03/2022 La ministra de Ciència visita l’IATA per a conéixer de primera mà les investigacions que en ell es desenvolupen 01/03/202201/03/2022 Els centres del CSIC a la Comunitat Valenciana celebren el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència 09/02/202210/02/2022 La investigadora del CSIC Elvira Costell dona nom a un aula del centre infantil de la UPV 09/02/202209/02/2022 Investigadores del CSIC produeixen oleogels que poden substituir als greixos sòlids en l’elaboració d’aliments com els embotits 20/01/202220/01/2022 La investigadora del CSIC Yolanda Sanz ha estat nomenada gestora d’accions internacionals de l’AEI 14/01/202214/01/2022 1 2 … 6 Següent →
Investigadores del CSIC aconsegueixen substituir el greix saturat per oleogels d’oli de gira-sol i oliva en l’elaboració de brioixeria 20/06/202220/06/2022
L’IATA-CSIC assenyala les claus de l’èxit del trasplantament de microbiota intestinal en individus amb síndrome metabòlica 07/06/202207/06/2022
Consumir orxata natural produeix canvis beneficiosos en la microbiota intestinal, segons un estudi del CSIC 05/05/202205/05/2022
El CSIC lidera un projecte per a desenvolupar ‘bessons digitals’ en el sector vitivinícola 06/04/202206/04/2022
L’AVI ha destinat més de 6 milions d’euros en quatre anys als centres del CSIC per a l’impuls d’innovacions i la seua transferència a les empreses 30/03/202230/03/2022
La ministra de Ciència visita l’IATA per a conéixer de primera mà les investigacions que en ell es desenvolupen 01/03/202201/03/2022
Els centres del CSIC a la Comunitat Valenciana celebren el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència 09/02/202210/02/2022
La investigadora del CSIC Elvira Costell dona nom a un aula del centre infantil de la UPV 09/02/202209/02/2022
Investigadores del CSIC produeixen oleogels que poden substituir als greixos sòlids en l’elaboració d’aliments com els embotits 20/01/202220/01/2022
La investigadora del CSIC Yolanda Sanz ha estat nomenada gestora d’accions internacionals de l’AEI 14/01/202214/01/2022