INSTITUT D’AQÜICULTURA TORRE DE LA SAL L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal i la Diputació de Castelló celebren 50 anys de col·laboració el Dia de l’Aqüicultura 01/12/202201/12/2022 La investigadora del CSIC Ariadna Sitjà-Bobadilla rep el Premi Concepción Aleixandre 15/11/202215/11/2022 Ariadna Sitjà-Bobadilla, nou membre del Comité d’Experts de l’Aqüicultura d’Espanya 13/10/202213/10/2022 Visita de la presidenta del CSIC a l’IATS i conveni entre el IGME-CSIC i La Vall d’Uixó 14/09/202214/09/2022 Demostren que els peixos poden detectar sabors també en el sistema intestinal 08/09/202208/09/2022 Carmen Beviá destaca el compromís de la Generalitat amb la ciència com a motor de canvi econòmic i de sostenibilitat 27/06/202201/07/2022 Mengen les orades amb plaer? El CSIC estudia els gustos alimentaris dels peixos 14/06/202214/06/2022 La investigadora de l’IATS María Amparo Picard, Premi Syva 2022 a la millor tesi doctoral en l’àmbit de la sanitat animal 11/05/202211/05/2022 La Casa de la Ciència acull la primera reunió presencial del projecte europeu EatFish organitzada per l’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal 01/04/202201/04/2022 L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal i la Diputació de Castelló celebren els 50 anys d’investigació científica marina a Cabanes 31/01/202231/01/2022 1 2 3 Següent →
L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal i la Diputació de Castelló celebren 50 anys de col·laboració el Dia de l’Aqüicultura 01/12/202201/12/2022
La investigadora del CSIC Ariadna Sitjà-Bobadilla rep el Premi Concepción Aleixandre 15/11/202215/11/2022
Ariadna Sitjà-Bobadilla, nou membre del Comité d’Experts de l’Aqüicultura d’Espanya 13/10/202213/10/2022
Visita de la presidenta del CSIC a l’IATS i conveni entre el IGME-CSIC i La Vall d’Uixó 14/09/202214/09/2022
Carmen Beviá destaca el compromís de la Generalitat amb la ciència com a motor de canvi econòmic i de sostenibilitat 27/06/202201/07/2022
La investigadora de l’IATS María Amparo Picard, Premi Syva 2022 a la millor tesi doctoral en l’àmbit de la sanitat animal 11/05/202211/05/2022
La Casa de la Ciència acull la primera reunió presencial del projecte europeu EatFish organitzada per l’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal 01/04/202201/04/2022
L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal i la Diputació de Castelló celebren els 50 anys d’investigació científica marina a Cabanes 31/01/202231/01/2022