L’objectiu primordial és fomentar l’esperit científic entre el públic general. En 2021 es va celebrar la primera d’edició d’aquest concurs i un dels premis va recaure en Vanessa Escrig Cervera, de Benicàssim, per la seua obra ‘Mi Coral’.

Tales from Mednight (Contes de la Mednight) és una iniactiva oberta a tota la ciutadania. Pot participar en aquest concurs qualsevol persona que siga major d’edat i que presente un relat inèdit destinat a xiquetes i xiquets d’entre els sis i els dotze anys en castellà o en anglés. El premi de la present edició consistirà en una edició recopilatòria dels relats guanyadors que inclourà la gestió i obtenció d’un número ISBN, i la representació de l’obra en les activitats de la Nit Mediterrània de les Investigadores, tant a Espanya com en altres països europeus participants.

El termini per a presentar les obres és fins al pròxim 30 de juny, a les 23.59 hores, a través de la web del projecte mednight.eu.

Mednight va començar en 2020. Enguany en la seua tercera edició, ha rebut finançament de la Unió Europea gràcies a la convocatòria “European Researchers’ Night”, dins de les accions “Marie Curie” del programa “Horizon Europe”.

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS
Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea