Cadascuna de les 49 imatges científiques que componen la mostra compta amb un text explicatiu escrit pel mateix autor o autora d’aquesta. Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels continguts, enguany els textos també poden escoltar-se i descarregar-se en línia

La Casa de la Ciència del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a València acull, des de hui i fins al 28 de febrer, FOTCIENCIA17, una exposició de 49 fotografies científiques seleccionades del concurs del mateix nom. La iniciativa està organitzada pel CSIC i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb el suport de la Fundació Jesús Serra. Els cavallets marins, els grans ulls compostos dels mosquits o un cultiu sostenible d’ordi són alguns dels temes retratats. Les imatges, dividides en les categories general i micro, il·lustren a partir d’una visió artística i estètica fets científics singulars.

Cadascuna de les 49 imatges que componen la mostra compta amb un text explicatiu sobre la imatge escrit pel mateix autor o autora d’aquesta. Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels continguts, enguany els textos que acompanyen a les fotografies també poden escoltar-se i descarregar-se en línia.

FOTCIENCIA pretén acostar la ciència a la societat mitjançant la fotografia i la microfotografia. A més, en la seua 17 edició, la iniciativa s’ha sumat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible inclosos en l’Agenda 2030 de l’ONU. Per això, totes les fotografies porten associat el símbol d’un d’aqueixos objectius, triat per les persones que les han preses.

Després de visitar ciutats com Madrid, Pamplona, Albacete o Sant Sebastià, l’exposició FOTCIENCIA17 continua el seu recorregut per altres espais expositius del nostre país. Visita la mostra a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Ciència del CSIC a València fins al pròxim 28 de febrer. Estarà oberta al públic de dilluns a divendres, de 10 a 15 hores.

 

Exposició FOTCIENCIA17.
Catàleg complet.
Web de FOTCIENCIA.

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

Visitants a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Ciència del CSIC a València.

Material de descàrrega
Imatge (jpeg)
Nota de premsa (pdf)

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea