La seu del Consell Superior d’Investigacions Científiques a la Comunitat Valenciana acull una mostra de 49 fotografies científiques seleccionades en el concurs realitzat l’any passat

La Casa de la Ciència del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a València acull l’exposició de fotografia científica FOTCIENCIA19, una mostra composta per 49 fotografies que retraten fenòmens de la realitat des d’un punt de vista científic, com la cristal·lització d’una solució de paracetamol, l’estigma d’una flor de Freesia o el moviment coordinat dels estornells.

L’exposició de FOTCIENCIA19 consta de 49 fotografies de temàtica variada seleccionades entre les imatges presentades a concurs en aquesta edició, i estan dividides en les modalitats General i Micro. Cadascuna de les imatges ve acompanyada d’un text explicatiu que contextualitza la imatge i permet que el públic s’acoste a la disciplina científica o tecnològica relacionada amb aquesta. Els textos també poden escoltar-se i descarregar-se.

En FOTCIENCIA els i les artistes són personal investigador i ciutadania del carrer que, màquina fotogràfica o microscopi en mà, busquen la imatge que millor representa el món des d’una perspectiva científica, conscients de la importància de fer més comprensiu i atractiu el treball científic al conjunt de la societat.

FOTCIENCIA és una iniciativa anual que acosta la ciència a la ciutadania a través de la imatge i que està organitzada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb el suport de la Fundació Jesús Serra, Grup Catalana Occident.

 

Exposició FOTCIENCIA19
Lloc: Sala d’exposicions. Casa de la Ciència del CSIC a València. Carrer Bailía, 1 (Plaza de la Verge).
Dates: Del 3 al 31 d’octubre de 2023.
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 16 hores. Entrada lliure.

Catàleg expo: Enllaç.

Més informació:
https://delegacion.comunitatvalenciana.csic.es/ca/exposicio-fotciencia19/

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

L’exposició Fotciencia19 estarà oberta al públic fins el 31 d’octubre a la Casa de la Ciència del CSIC a València.

Material de descàrrega
Imatge (jpeg)
Nota de premsa (pdf)

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea