Química, nuestra vida, nuestro futuro

Química, la nostra vida, el nostre futur

Química, la nostra vida, el nostre futur

2011 Any Internacional de la Química

Cicle de Conferències

L’ONU ha declarat 2011 com a Any Internacional de la Química, amb l’objectiu de celebrar els èxits de la Química i la seua contribució a la humanitat.
La celebració de l’Any Internacional de la Química en 2011 té com a lema “Química: la nostra vida, el nostre futur”. Esta commemoració permetrà dur a terme activitats en tot el món durant eixe any per a destacar la importància de la química en la sostenibilitat del planeta i la millora de la nostra vida. L’any internacional de la Química donarà un impuls a la Ciència Química, base de la nostra qualitat de vida i del seu futur. Esperem, per tant, augmentar l’apreciació i la comprensió de la Química, augmentar l’interés dels jóvens per la ciència i generar entusiasme per a propiciar un futur creatiu de la Química.
Per a això, la delegació institucional del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana organitza junt amb la Universitat de València, Acció Cultural del País Valencià i l’Institut d’Estudis Catalans el cicle de conferències “Química: la nostra vida, el nostre futur”.
La primera conferència tindrà lloc el dimecres 9 de març amb la ponència de Ricard Solé “El somni de Mary Shelley: la química a la vida artificial”. El dimecres 13 d’abril, serà Adolf Tobeña qui parlarà i dirigirà el debat sobre química esperançadora davall el titule “Píndoles o Fred: remeu químics per als mals de l´anima”. L’11 de maig, Joan O. Grimalt parlarà sobre la química amenacadora, “Toxics o Salut? Què passa al País Valencià?”. I per a tancar el cicle, Fernando Sapiña durà a terme l’última conferència titulada “Nanociencia i nanotecnologia: la revolució del molt menut”.
Les conferències tindran lloc a les 19h en el centre de cultura contemporània de Valencia, Octubre.

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea