L’esdeveniment ha estat presidit per Eloísa del Pino, presidenta del CSIC, i ha comptat amb el suport del personal de la Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana

La reunió anual de directors i directores de centres i instituts d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) ha tingut lloc, entre ahir dilluns i hui dimarts, a l’Ateneu Mercantil de la ciutat de València. L’esdeveniment ha estat presidit per Eloísa del Pino, presidenta del CSIC, i ha comptat amb el suport del personal de la Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana.

A l’acte han assistit, a més dels directors i directores dels centres, l’equip directiu de l’organisme, format per José María Martell, vicepresident d’Investigació Científica i Tècnica; Carlos Closa, vicepresident d’Organització i Relacions Institucionals; Javier Moreno, vicepresident de Relacions Internacionals; Ana Castro, vicepresidenta d’Innovació i Transferència; Ignacio Gutiérrez Llano, secretari general, i Isabel Martínez, directora del Gabinet de la Presidència.

A més, ha participat en aquestes jornades de coordinació Juan Fuster, delegat institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, així com altres representants de les delegacions institucionals del CSIC a les Comunitats Autònomes.

La trobada, que ha comptat amb la participació de 170 assistents, ha servit per a posar en comú les línies de treball a seguir amb la finalitat de consolidar el CSIC com a una de les més importants institucions productores de ciència del panorama internacional. Per a això, s’han desenvolupat quatre taules redones en les quals s’han plantejat qüestions relatives a l’estructura de les àrees científiques, la interdisciplinarietat, la transferència i l’atracció de talent.

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

Foto de grup de la reunió anual de directors i directores de centres d’investigació del CSIC que ha tingut lloc el 10 i 11 d’octubre a l’Ateneu Mercantil de València.

Material de descàrrega
Imatge (jpeg)

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea