En la visita participen el vicepresident d’Investigació Científica i Tècnica, Jesús Marco, i el delegat del CSIC a la Comunitat Valenciana, Juan Fuster

La presidenta del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), Rosa Menéndez, va visitar ahir la Universitat Politècnica de València (UPV). Durant la visita es va reunir amb el rector de la UPV, José Esteban Capilla, i va visitar alguns dels centres d’investigació la titularitat de la qual comparteixen les dues institucions situats al campus de Vera de la capital valenciana. Menéndez va estar acompanyada durant la visita del vicepresident d’Investigació Científica i Tècnica, Jesús Marco, i del delegat del CSIC a la Comunitat Valenciana, Juan Fuster.

La primera parada de la visita va tindre lloc al rectorat de la UPV, on la presidenta, el vicepresident i el delegat del CSIC van mantindre una reunió amb part de l’equip rectoral de la institució acadèmica, amb el rector al capdavant. També van participar Salvador Coll, vicerector d’Innovació i Transferència; Belén Picó, vicerectora d’Investigació; i Débora Domingo, vicerectora de Desenvolupament Sostenible dels Campus.

A aquesta reunió van assistir també Eduardo Palomares, vicedirector de l’Institut de Tecnologia Química (ITQ, CSIC-UPV), i Avelino Corma, investigador distingit de la UPV a l’ITQ. Posteriorment, van realitzar una visita a les instal·lacions de l’ITQ a la universitat.

Després d’un esmorzar compartit amb les direccions dels instituts d’investigació de titularitat mixta entre el CSIC i la UPV, la visita es va reprendre a la vesprada en les instal·lacions de l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP, CSIC-UPV). La visita de la presidenta del CSIC va finalitzar a les instal·lacions d’INGENIO (CSIC-UPV).

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

D’esquerra a dreta: Juan Fuster (delegat del CSIC a la Comunitat Valenciana); Salvador Coll (vicerector d’Innovació i Transferència UPV); Belén Picó (vicerectora d’Investigació UPV); José Esteban Capilla (rector UPV); Rosa Menéndez (presidenta CSIC); Avelino Corma (investigador distingit UPV a l’ITQ); Débora Domingo (vicerectora de Desenvolupament Sostenible dels Campus); Jesús Marco (vicepresident d’Investigació Científica i Tècnica CSIC), i Eduardo Palomares (vicedirector ITQ).

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea