La Delegació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a València organitza el cicle de conferències La ciencia en tu vida: del laboratorio a la sociedad.

Aquest cicle té com a objectiu acostar a la societat alguns dels desenvolupaments científics dels grups d’investigació del CSIC a la Comunitat Valenciana a tots els sectors socioeconòmics, i mostrar així com la investigació que es realitza als centres del CSIC a la comunitat contribueix a resoldre problemes presents en la nostra societat. En aquesta primera edició es posen diversos exemples de com el nostre coneixement pot ser el motor per a augmentar el benestar social, econòmic i cultural.

PROGRAMA:

La industria de la ciencia: transferir tecnología y conocimientoErik Fernández. Asociación Española de la Industria de la Ciencia (INEUSTAR). Dijous, 13 d’abril.

 

 

El impacto de los rayos gammaLaura Moliner (I3M, CSIC-UPV) / Carlos Correcher (BRUKER). Jueves, 20 d’abril.

El poder de las aguas residualesGloria Sánchez (IATA-CSIC) / Carina González (Global Ominum). Dijous, 27 d’abril.

Transferencia e Innovación en Tecnología QuímicaJosé Manuel Serra (ITQ, CSIC-UPV). Dijous, 4 de maig.

Los peces también enferman, pero ¿quién los cura? Oswaldo Palenzuela (IATS-CSIC). Dijous, 11 de maig.

El aroma de la resistenciaMaría Purificación Lisón (IBMCP, CSIC-UPV) / Giovanni Pensabene (Química Meristem S.L.). Dijous, 18 de maig.

 

Les conferències se celebren els dijous a les 19 hores, a la sala d’actes de la Casa de la Ciència del CSIC a València (Carrer Batlia 1. Plaça de la Verge). Entrada lliure fins a completar aforament.

Cada conferència es pot seguir en directe a través del nostre canal de YouTube:https://www.youtube.com/casadelacienciacsicvalencia

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea