Els cucs marins més abundants poden produir omega 3 d’alt valor nutricional, segons un estudi del CSIC
L'Institut d'Aqüicultura...
La Universitat d’Alacant reuneix experts en ciències marines i economia blava amb un projecte coordinat pel CSIC
La segona reunió anual del...
Científics del CSIC identifiquen dianes terapèutiques enfront del principal paràsit de l’orada en aqüicultura al Mediterrani
L’Institut d’Aqüicultura...
Arranca un projecte sobre eficiència alimentària en peixos que enfortirà la competitivitat del sector aqüícola espanyol
Coordinat des de la...
Troben per primera vegada restes de contaminació industrial en corals
La troballa s'ha produït a...
Troben un nou mecanisme de regulació de l’activitat locomotora a través de la secreció de melatonina en els peixos
Una investigació de...
El CSIC a la Comunitat Valenciana celebra el Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb exposicions, tallers i xarrades
La commemoració, que va ser...
El CSIC mostra com afecta el canvi climàtic a la Comunitat Valenciana en un cicle de conferències
La Casa de la Ciència del...
Estímuls positius com l’alimentació inesperada poden millorar la cria del llobarro durant la seva etapa juvenil
Un estudi de l'Institut...
Investigadores del CSIC revelen nous aspectes de la sparicotylosis, la principal malaltia dels cultius d’orada
Un estudi liderat per...
El CSIC celebra el Dia de l’Aqüicultura destacant les iniciatives de R+D+i que es desenvolupen a la Comunitat Valenciana
L'Institut d'Aqüicultura...
La presidenta del CSIC visita els centres que la institució té a Valencia
La presidenta del Consell...