Departament de Comunicació i Divulgació

 

Presentació

 

La Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana disposa d’un Gabinet de Premsa i Divulgació destinat a donar a conéixer a la societat l’activitat investigadora desenvolupada en els instituts d’investigació del CSIC en aquesta comunitat.

FUNCIONS

  • Difusió als mitjans de comunicació de la Comunitat Valenciana de l’activitat científica dels grups d’investigació del CSIC (posada en marxa de nous projectes, resultats d’investigació, congressos, conferències, premis, nomenaments, etc).
  • Garantir la presència en els mitjans de comunicació dels científics del CSIC, com a referents i experts en matèries que expliquen fenòmens d’actualitat de diversa índole científica, amb la promoció de la seua participació en debats i tertúlies audiovisuals, o en col•laboracions periòdiques en premsa escrita, a través de tribunes, columnes d’opinió o en reportatges i notícies.
  • Organització d’activitats de divulgació encaminades a un millor coneixement del CSIC en la societat valenciana (Setmana de la Ciència, Cicle de visites guiades als Instituts del CSIC a la Comunitat Valenciana, Conferències, etc).

Per a consultar els continguts que es desenvolupen des del Gabinet (notes de premsa, notícies en els mitjans o activitats de divulgació) accediu als apartats ActualitatActivitatsAgenda.

El Gabinet de Comunicació i Divulgació de la Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana – Casa de la Ciència està acreditat com a Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+I) per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

 

PER A MÉS INFORMACIÓ

Isidoro García Cano
Sergio Villalba Lapeña
José Ginés Calahorro Campayo
Vicente Cases Arrué

 

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea