Reserva de sales a la Casa de la Ciència

Reserva de sales a la Casa de la Ciència

 

 

La Delegació del CSIC a la Comunitat Valenciana té una nova seu en la plaça de la Verge de València, on se situa, així mateix, la Casa de la Ciència del CSIC a la Comunitat Valenciana. Entre els seus objectius es troba millorar la visibilitat i projecció social del CSIC a la Comunitat Valenciana, acostar les activitats dels nostres centres a la societat i proporcionar-los una infraestructura addicional de caràcter estratègic a la ciutat de València.

 

En virtut d’això, s’ofereix als centres del CSIC una sala d’actes equipada amb sistemes audiovisuals i amb capacitat per a 73 persones i una sala multiusos amb aforament de 25 persones on es podran organitzar congressos, conferències i altres activitats científiques, acadèmiques o divulgatives per part dels investigadors de qualsevol dels centres.

 
   

 

  • Reserva de sales per a personal del CSIC: Per a reservar la sala d’actes i/o la sala multiusos, pot emplenar el següent formulari: enllaç.
  • Contacte per a personal extern: Si vosté no pertany a un centre del CSIC però desitja realitzar una activitat a la Casa de la Ciència, pot posar-se en contacte amb el Gabinet de Comunicació i Divulgació: telèfon 963622757 (Isidoro García). >>Tarifes
Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea