L’Institut d’Agroquímica i Tecnologia d’Aliments (IATA) alberga una reunió de representants de centres del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Illes Balears i Canàries

La trobada va començar amb la benvinguda del director de lIATA, José F. Marcos, als assistents, més de 60 persones procedents dels centres del CSIC a la Comunitat Valenciana (IATA, I2SYSBIO, IFIC, CIDE, IBV, IBMCP, ITQ, I3M, INGENIO, IN, IATS, IGME); Regió de Múrcia (Centre Oceanogràfic de Múrcia-IEO); Illes Balears (IFISC); i Canàries (IGME, IPNA, Centre Oceanogràfic de Canàries-IEO). Posteriorment, el delegat institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, Juan Fuster, va emfatitzar la importància de la celebració d’aquesta trobada a València. Carlos Closa, vicepresident d’Organització i Relacions Institucionals del CSIC, va tancar l’obertura institucional agraint l’assistència als participants i subratllant l’oportunitat de realitzar aquestes trobades territorials per a reforçar la institució.

La jornada va oferir una visió general del CSIC als assistents, membres del personal científic, tècnic i de gestió dels centres. Des de la Presidència del CSIC fins a la gestió que es realitza en la institució (SEGE), passant per l’Organització Interna i les Relacions Externes (VORI); la Investigació en el CSIC: Estratègia, Programes i Formació (VICYT); la projecció internacional del CSIC (VRI); i Ciència per a la Societat (VIT). La clausura va estar a càrrec d’Inés Galindo, vicepresidenta adjunta d’Organització.

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

Assistents a la trobada territorial Somos CSIC a la sala d’actes de l’IATA.

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea