Els efectes d’un bacteri intestinal sobre la immunitat innata obrin una nova via per a previndre l’obesitat
Un estudi liderat per...
Personal científic del CSIC a la Comunitat Valenciana participa la pròxima setmana en Pint of Science 2025
Pint of Science se celebrarà...
Empren residus de bolets per a un dispositiu que transforma la llum en electricitat de forma més eficient
L'Institut d'Agroquímica i...
La Casa de la Ciència i diversos centres del CSIC a la Comunitat Valenciana participen en Expociència que incorpora per primera vegada activitats inclusives
La jornada de portes obertes...
El CSIC converteix un subproducte de l’arròs en un recurs biotecnològic d’alt valor
L'Institut d'Agroquímica i...
L’investigador de l’IATA-CSIC Fidel Toldrá, guardonat amb l’IFT Research & Development Award 2025
Aquest premi reconeix els...
El CSIC de la Comunitat Valenciana celebra el Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb múltiples activitats
La commemoració, que va ser...
La Casa de la Ciència del CSIC a València acull l’exposició de fotografia científica Fotciencia20
A la inauguració va assistir...
El CSIC patenta un nou mètode més eficaç, sostenible i segur per a combatre la listèria
L'Institut d'Agroquímica i...
Un estudi internacional en el qual participa l’IATA-CSIC aprofundeix en la connexió entre el microbioma intestinal i la diabetis
Yolanda Sanz, professora...
L’IATA acull el EBTon CSIC València 2024 que concedeix quatre ajudes per a la creació d’empreses de base tecnològica
Neurodiscovery (Institut de...
Científiques del CSIC lideren un projecte de ciència ciutadana sobre alimentació, microbiota i salut de les dones a Espanya
L'Institut d'Agroquímica i...