L’investigador de l’IATA-CSIC Fidel Toldrá, guardonat amb l’IFT Research & Development Award 2025
Aquest premi reconeix els...
El CSIC de la Comunitat Valenciana celebra el Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb múltiples activitats
La commemoració, que va ser...
La Casa de la Ciència del CSIC a València acull l’exposició de fotografia científica Fotciencia20
A la inauguració va assistir...
El CSIC patenta un nou mètode més eficaç, sostenible i segur per a combatre la listèria
L'Institut d'Agroquímica i...
Un estudi internacional en el qual participa l’IATA-CSIC aprofundeix en la connexió entre el microbioma intestinal i la diabetis
Yolanda Sanz, professora...
L’IATA acull el EBTon CSIC València 2024 que concedeix quatre ajudes per a la creació d’empreses de base tecnològica
Neurodiscovery (Institut de...
Científiques del CSIC lideren un projecte de ciència ciutadana sobre alimentació, microbiota i salut de les dones a Espanya
L'Institut d'Agroquímica i...
Incloure vegetals deshidratats en el pa millora les seues propietats nutricionals, segons un estudi del CSIC
L'Institut d'Agroquímica i...
El CSIC participa en els quatre centres d’excel·lència investigadora Severo Ochoa de la Comunitat Valenciana
El Ministeri de Ciència,...
Creen una gran base de dades amb la informació genètica dels microbis del nostre menjar
El nou arxiu, obtingut per...
La microbiota intestinal produeix enzims que inactiven les hormones responsables del control de glucosa en sang
Un estudi de l'Institut...
El CSIC mostra la seua investigació per a resoldre els desafiaments del sector del vi
Després de sengles...