Les subvencions tenen com a finalitat l’adquisició d’infraestructures i equipament d’I+D+i per al període 2021-2022 susceptibles de ser finançades pel programa operatiu FEDER

Set projectes del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) han estat aprovats per a rebre finançament en la convocatòria de subvencions per al període 2021-2022 publicada per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. La finalitat de la convocatòria és adquirir infraestructures i equipament d’I+D+i per part de les universitats públiques valencianes, consorcis públics d’investigació adscrits a la Generalitat Valenciana no pertanyents al sector sanitari i organismes públics d’investigació de l’Administració General de l’Estat situats a la Comunitat Valenciana

Els projectes de sis centres d’investigació del CSIC han estat seleccionats per al període 2021-2022, susceptibles de ser finançats pel programa operatiu FEDER. En total, la suma de les ajudes aprovades provisionalment per als anys 2021 i 2022 als centres del CSIC a la Comunitat Valenciana ascendeix a 2.896.728,12 euros

Institut de Tecnologia Química (ITQ, CSIC – UPV)

Adquisición de equipamiento para la realización de medidas de difracción y fluorescencia de rayos X en muestras sólidas. Fernando Rey, professor d’investigació del CSIC a l’ITQ i investigador principal de l’expedient. Subvenció concedida: 505.000 euros.

Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP, CSIC – UPV)

BIOINTERACT-IBMCP: Implementación de una plataforma de microcalorimetría automatizada de alto rendimiento para análisis biointeractómicos en el IBMCP. José León Ramos, investigador de l’IBMCP i investigador principal de l’expedient. Subvenció concedida: 251.300 euros.

Institut d’Instrumentació per a Imatge Molecular (I3M, CSIC – UPV)

Terapia y monitorización neurológica con técnica físicas múltiples. José María Benlloch, professor d’investigació del CSIC a l’I3M i investigador principal de l’expedient. Subvenció concedida: 921.332,91 euros.

Institut d’Agroquímica i Tecnologia d’Aliments (IATA, CSIC)

Actualización y mejora del servicio de procesado y caracterización de materiales para uso alimentario. Amparo López, investigadora de l’IATA i investigadora principal de l’expedient. Subvenció concedida: 358.579 euros.

Institut de Física Corpuscular (IFIC, CSIC – Universitat de València)

Instrumentación avanzada en detección de neutrones para la vida y el clima espacial: HENSA++. Berta Rubio, professora d’investigació del CSIC a l’IFIC i investigadora principal de l’expedient. Subvenció concedida: 260.199,21 euros.

Institut de Biomedicina de València (IBV, CSIC)

Confocal de superresolución para el estudio de estructuras subcelulares de relevancia biomédica. Nuria Flames, investigadora de l’IBV i investigadora principal de l’expedient. Subvenció concedida: 500.000 euros.

Unidad para el análisis automatizado de múltiples muestras biológicas. Marta Casado, investigadora de l’IBV i investigadora principal de l’expedient. Subvenció concedida: 100.317 euros.

Veure resolució (Conselleria d’Innovació)

 

 

Hipoxia doradas adaptación ejercicio IATS

Material de descàrrega
Imatge (jpeg)
Nota de premsa (pdf)

Share This
Ministerio de Ciencia y Tecnología CSIC Delegación C.Val. Casa de la Ciència Presidencia Europea