EXPOCIENCIA 2009

EXPOCIÈNCIA 2009

El Parc Científic de la Universitat de València va a celebrar una jornada de portes obertes per a la comunitat universitària a fi de donar a conéixer el que es fa en els diferents centres que ho integren. En el Parc Científic estan ubicats huit Centres d’Investigació, dels quals sis pertanyen a la Universitat de València, u, l’Institut de Física Corpuscular, és un centre mixt del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de València, i l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia d’Aliments que és exclusivament del CSIC.

Tots aquests centres obriran les seues portes el dissabte, 23 de maig, perquè puguen visitar-los familiars, amics i algú més. Es van a celebrar distintes activitats d’algunes de les àrees d’investigació que es desenvolupen en el Parc. Aquestes activitats s’han seleccionat perquè siguen atractives al visitant, inclosos els xiquets. Pensant en el públic infantil, es va a disposar d’una zona lúdica per a la seua diversió i activitats que els resulten distretes.

En el cartell es poden veure les activitats programades. En el programa també s’indiquen les hores i lloc de celebració de cada activitat. El pla que acompanya al programa servix per a orientar-se, amb este fi hi haurà persones que assistiran en el recorregut amb les seues explicacions.

Fins al dia 23 de maig! Vos esperem.

Programa
Pòster

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea