La Casa de la Ciència del CSIC a València acull l’exposició  La esfera del agua, una mostra que introdueix al visitant en el món de l’aigua, des de les seues propietats químiques fins al seu paper en la història i la civilització humana. L’exposició, produïda pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Aqualogy en el marc de l’Any internacional de la cooperació en l’esfera de l’Aigua 2013, està dividida en dos grans blocs. El primer, Agua y Naturaleza, segueix el curs del cicle hidrològic, la seua relació amb el clima i els ecosistemes. En el segon, Agua y Sociedad, l’exposició s’endinsa en la influència de l’ésser humà en el cicle natural de l’aigua, la seua contaminació, així com en les solucions per a l’accés a l’aigua potable, sense oblidar la relació de l’aigua amb la història, la salut i la tecnologia.

Els continguts de l’exposició han estat elaborats per investigadors del CSIC que treballen en la cerca de respostes i solucions en l’esfera de l’aigua.

Per a aprofundir d’una manera lúdica i didàctica en el món de l’aigua i la seua gestió s’han creat unes unitats didàctiques i unes fitxes d’experiments que complementen l’exposició i que es poden descarregar lliurement.

Audioguies

L’exposició compta amb un total de  21 arxius d’àudio com a complement a la informació recollida en cadascun dels panells, que es poden escoltar des de la plataforma Ivoox.

Lloc: Sala d’exposicions. Casa de la Ciència del CSIC (Carrer Batlia 1. Plaça de la Verge, València).

Dates: del 6 de novembre al 15 de desembre de 2023.

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 16 hores. Entrada lliure.

Per a visites de grups, contactar prèviament amb casadelacienciavalencia@dicv.csic.es

Share This
Ministerio de Ciencia y TecnologíaCSICDelegación C.Val.Casa de la CiènciaPresidencia Europea