L’IATA-CSIC participa en un estudi que mostra la presència del virus de la pigota del mico en aire i saliva de pacients
L'Institut d'Agroquímica i...
Tres centres del CSIC en la Comunitat Valenciana reben la distinció d’excel·lència Severo Ochoa
L'Institut d'Agroquímica i...
El CSIC a la Comunitat Valenciana celebra la Setmana de la Ciència amb diferents activitats de divulgació científica
La Casa de la Ciència del...
Tres centres del CSIC reben 426.000 euros de l’AVI per a incorporar agents d’innovació
La convocatòria d’ajudes del...
IATA-CSIC, AINIA i Postres Lácteos Romar participen en un projecte de valorització de subproductes agrícoles
A partir de residus de...
El CSIC participa en el projecte Cavawinner per a millorar el posicionament del cava espanyol en els mercats internacionals
La iniciativa va comptar amb...
Investigadores del CSIC aconsegueixen substituir el greix saturat per oleogels d’oli de gira-sol i oliva en l’elaboració de brioixeria
L'estructura i les...
L’IATA-CSIC assenyala les claus de l’èxit del trasplantament de microbiota intestinal en individus amb síndrome metabòlica
La transferència de...
Consumir orxata natural produeix canvis beneficiosos en la microbiota intestinal, segons un estudi del CSIC
Un got gran d'orxata sense...
El CSIC lidera un projecte per a desenvolupar ‘bessons digitals’ en el sector vitivinícola
El projecte DTWINE, liderat...
L’AVI ha destinat més de 6 milions d’euros en quatre anys als centres del CSIC per a l’impuls d’innovacions i la seua transferència a les empreses
L'Agència visita l'Institut...
La ministra de Ciència visita l’IATA per a conéixer de primera mà les investigacions que en ell es desenvolupen
La ministra ha estat...