El CSIC contribueix a desenvolupar una aplicació per a optimitzar la producció de les fleques
Un equipo de...
El CSIC patenta un nou mètode ràpid per a detectar la toxina patulina en pomes i els seus derivats
Investigadores del Instituto...
El CSIC estudia el paper del microbioma intestinal en la resposta immune a la infecció per COVID-19
Un equipo de...
Un nou informe del CSIC estableix que no s'ha detectat cap focus infecciós de coronavirus en les instal·lacions de Metrovalencia i TramdeAlicante
El conseller de...
Mónica Flores, nova coordinadora de l'Àrea de Ciències agràries i agroalimentàries de l'Agència Estatal d'Investigació
La investigadora...
Arriba al mercat espanyol el primer mig milió de màscares FFP2 desenvolupades per investigadors de l'IATA
Un equipo de investigadores...
Investigadores de l'IATA analitzen les tendències en internet sobre la COVID-19 i realitzen una enquesta sobre la compra d'aliments durant el confinament
Investigadoras del Instituto...
Investigadors de l'IATA busquen un detector ràpid de coronavirus per a superfícies de processament d'aliments
Investigadores del Instituto...
Investigadores de l'IATA demostren que és possible conéixer el contingut dels tuits relatius a productes sense glútens mitjançant xarxes de coocurrencia
Un estudio llevado a cabo...
Un estudi del CSIC determina que no hi ha presència del coronavirus a les instal·lacions de Metrovalencia
Un trabajo desarrollado por...
L'IATA desenvolupa recobriments naturals comestibles que allarguen la qualitat i vida útil de les fruites fresques
Un reciente trabajo...
Nous recobriments naturals a partir de tomaca milloren la conservació de la carn de porc
Investigadores del Instituto...