Mengen les orades amb plaer? El CSIC estudia els gustos alimentaris dels peixos
Una investigació de...
La investigadora de l’IATS María Amparo Picard, Premi Syva 2022 a la millor tesi doctoral en l’àmbit de la sanitat animal
El Premi Syva va ser creat...
La Casa de la Ciència acull la primera reunió presencial del projecte europeu EatFish organitzada per l’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal
La Casa de la Ciència del...
L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal i la Diputació de Castelló celebren els 50 anys d’investigació científica marina a Cabanes
El president de la...
Els centres del CSIC en la Comunitat Valenciana obtenen 8 projectes d’I+D+i en Ciències Marines del pla ThinkInAzul
L'Institut d'Aqüicultura...
El CSIC estudia com afecta la microbiota intestinal al desenvolupament de peixos en cultiu
Diversos treballs de...
La Casa de la Ciència acull la celebració del Dia de l’Aqüicultura i el 70 aniversari de l’Institut d’Investigacions Pesqueres
L'IIP va ser l'organisme del...
Dia de l’Aqüicultura i 70 aniversari de l’Institut d’Investigacions Pesqueres
L'Institut d'Aqüicultura...
El CSIC celebra 70 anys al capdavant de la investigació marina a Espanya
El CSIC celebra l'aniversari...
L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal edita un manual de referència per al control de malalties parasitàries de peixos
El manual és fruit del...
Comproven que peixos de cultiu adaptats a baixos nivells d’oxigen milloren la seua resposta a l’exercici
Científics de l'Institut...
L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal participa en un projecte europeu per a aconseguir una aqüicultura més sostenible i rendible
La red EATFISH formará a...