La microbiota produeix un compost a partir de la fibra alimentària que redueix la gravetat de malalties hepàtiques
L'Institut d'Agroquímica i...
L’IATA-CSIC presenta un celler experimental que avança en l’aplicació de ‘bessons digitals’ en el sector del vi
Aquesta iniciativa de I+D té...
El CSIC a la Comunitat Valenciana mostra la investigació que realitza per a combatre el problema dels ‘superbacteris’
El Consell Superior...
L’IATA coorganitza l’International Virus Bioinformatics Meeting (ViBioM) 2023
El congrés té lloc a ADEIT -...
El IATA acull el tercer taller del programa Agroalnext
L'Institut d'Agroquímica i...
El CSIC participa per primera vegada en la Carrera de les Empreses de València
La creació de l'equip...
Els bebés de zones no industrialitzades comparteixen menys microorganismes amb les seues mares que els de zones industrials
El treball, publicat en...
L’investigador del CSIC David Talens rep el Premi Cientificotècnic Ciutat d’Algemesí per a joves investigadors 2023
Aquests reconeixements...
Els centres i la Delegació del CSIC en la Comunitat Valenciana celebren el Dia de la Dona amb diverses activitats divulgatives
L'Institut de Tecnologia...
Els centres del CSIC a la Comunitat Valenciana celebren el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb tallers i xarrades
La commemoració, que va ser...
Les interaccions socials donen forma a la composició del nostre microbioma, segons un estudi on participa el CSIC
En l'edat adulta, l'origen...
Quatre centres del CSIC reben 869.000 euros de l’AVI per a desenvolupar projectes amb altres institucions i empreses
L'Agència Valenciana de la...