La Reserva de la Biosfera a Menorca alberga milers de colònies del coral amenaçat ‘Cladocora caespitosa’
Un estudi liderat per un...
València acollirà en 2025 el major congrés europeu sobre aqüicultura, organitzat pel CSIC
S’esperen uns 3.000...
La Universitat Catòlica de València acull la primera trobada anual del programa de R+D+i ThinkInAzul Comunitat Valenciana
Més de 100 investigadors en...
L’IATS-CSIC col·labora en el descobriment de dues noves espècies del crustaci Artemia
L'Institut d'Aqüicultura...
Un projecte europeu revela el poder de la microbiota intestinal com a biomarcador per a la selecció genètica de peixos de cultiu
L'Institut d'Aqüicultura...
Els centres del CSIC a la Comunitat Valenciana celebren el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb tallers i xarrades
La commemoració, que va ser...
L’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal i la Diputació de Castelló celebren 50 anys de col·laboració el Dia de l’Aqüicultura
En el marc d'aquesta...
La investigadora del CSIC Ariadna Sitjà-Bobadilla rep el Premi Concepción Aleixandre
La professora d’investigació...
Ariadna Sitjà-Bobadilla, nou membre del Comité d’Experts de l’Aqüicultura d’Espanya
Aqüicultura d'Espanya (CEAE)...
Visita de la presidenta del CSIC a l’IATS i conveni entre el IGME-CSIC i La Vall d’Uixó
La presidenta del CSIC,...
Demostren que els peixos poden detectar sabors també en el sistema intestinal
Un estudi de l'Institut...
Carmen Beviá destaca el compromís de la Generalitat amb la ciència com a motor de canvi econòmic i de sostenibilitat
La Conselleria d'Innovació i...